Tonight we are young

vardag / Permalink / 0
Har just fixat det mesta till ikväll, vilket känns skönt. Blir typ att grilla på Umedalen och sedan kanske att dra på någon fest. innan dess ska jag till johanna och vi ska fixa oss lite grann. Jag har dock redan sminkat mig men håret och kläderna måste ju också bli bra. Updaterar mer sena hej då!

Get out of my head

vardag / Permalink / 0
Idag känner jag mig en aning seg men ikväll blir det valborgs firande vilket känns sjukt bra. Jag vet dock inte riktigt vad det blir än men ska försöka få tag i Anna. Det är ganska jobbigt att få tag i folk atm för min mobil död och laddaren är hos ludvig. Nu har jag iaf sminkat mig (valborgs snygg) och fixat mitt hår. Vid typ två tar jag buss till stan och kör ett till teaterrep.
så här ska livet va!

Liknande inlägg

Stay tonight

vardag / Permalink / 1
Skönt att vara hemma faktiskt. Sitter och slö tittar på Den sista dokusåpan samt klickar runt på datorn. Idag var det är sjukt rolig/härlig dag. Allt började med teaterrep, sedan drog jag en sväng till Moa och rökte vattenpipa i solskenet med Anna. Sedan såg jag, Towe och Anthonia Ragnarrök, kvällen avslutades en kortis hos Moa igen. Nu hade jag faktiskt tänkt lägga mig i tid, har sovit kanske 8 timmar de två senaste dagarna.
Till top