leave some morfin at my door

vardag / Permalink / 0
Atm sitter jag bara och väntar på Patric och jag håller på att dö av tristress(?) vet inte om man säger så men har tråkigt iaf. Dessutom är det kallt så satan i mitt hus, fryser typ fingrarna av mig när jag skriver på datorn. Det värsta är att vi inte kommer göra någonting speciellt, kommer typ ligga i min säng och se film och så kommer jag somna as tidigt och känna mig jätte tråkig och osocial bara för att jag känner mig som en levande zombie just nu. Bjuder på dryga weheartit bilder i brist på annat, orkar inte starta webcamen och ta en bild, är detta ett tecken på när man är för lat?
 
 

So here we go again

vardag / Permalink / 1
Idag har jag haft två lektioner och sedan tog jag bussen hem kvart över tolv för klipptid och sedan for jag tillbaka till stan igen för att äta sushi med Hanna. Nu har jag iaf kort hår vilket känns super frächt och jag är ganska nöjd fast det är extremt ovant. Kom hem för ungefär två timmar sedan och har på den tiden hunnit duscha, fixa mig och uppdaterat bloggen. Snart kommer Patric hit för att sova här så kommer nog bli en toppen kväll.
 
I skolan idag.
 
Klippning.


Liknande inlägg

Är katten död?

vardag / Permalink / 0
Direkt efter skolan idag for vi hem till Vanessa som bor i Övik. Det var jag, william, andreas och susan som var där. Vi såg The humancetepied 2, åt chips och vindruvor. Så åt vi goda våfflor till middag också.
Till top