In with the new and out with the old

mode / Permalink / 0
Tänkte visa er mitt senaste inköp som jag införskaffade mig på mellandagsrean i Umeå för någon dag sedan. Jag köpte även en röd spets bh och en ny maskara dock var den väldigt dålig men men. Jag lyckades iaf fynda hem ett par snygga somriga shorts från Bikbok för ynka 200 kronor! Nöjd tjej helt klart. Bilden är förövrigt tagen från min instagram. 

2013 här kommer vi!

vardag / Permalink / 0
Nu är Linn här och jag har testat och göra en nyårs sminkning till imorgon på henne och den blev faktiskt super bra måste jag erkänna. Själv har jag just tagit på mig kläder, fixat mig och packat de jag ska ha till imorgon eftersom jag sover hos Patric inatt och sedan fixar jag mig där imorgon också. Ska möta upp han om en timma så tills dess ska jag och Linn inte göra så mycket annat förutom att prata och catcha upp.

Liknande inlägg

Take a pill and slow down

vardag / Permalink / 0
Nu är jag vaken och nästan pigg. Patric har just åkt iväg till gymmet så nu sitter jag nere i soffan i tittar på slutet av filmen Hundtricket som går på tv just nu. Myser lite med min söta katt också. Imorgon är det nyårsafton vilket känns helt sjukt, det har hänt så otroligt nycket under året. Ikväll ska jag iaf hem till Patric och ha en super myskväll som han själv sa det. Tills dess ska jag väl inte göra någonting speciellt kanske träffa Linn en stund, troligtvis blir det att träffa henne.
 
Till top