I wanna hear your heart beat

vardag / Permalink / 1
Nu har jag lungat ner mig en aning, som ni kanske fåg i det tidigare inlägget var jag inte på bästa humöret men nu är jag lugn. De senaste två timmarna har jag inte gjort så mycket mer än att lyssnat på musik, skrivit och tänkt lite för mycket. Aja nu bjuds det på danmarks bilder ännu en gång! Blir alltis så glad när jag ser dessa bilder, blir liksom varm i hela kroppen och kan inte sluta le.

the Sadness will never end

vardag / Permalink / 1
Har just ätit och nu ligger jag och blir galen på mitt sega internet. Det är så sjukt, nere i vardagsrummet/köket eller vart som helst på nedervåningen är internet snabbt och skit bra men inte uppe på mitt rum. Det laggar och slutar fungera var och varannan sekund, jag är på bristningspunkten just nu känner jag. Det mest irriterande är nog när musiken helt plötsligt dör och man inte synkat den låten. Nä nu ska jag sluta vara så negativ över mitt skit internet som jag hatar mer än allt annat.

Liknande inlägg

oh Ashley baby

vardag / Permalink / 0
Har suttit hela dagen med penna och skrivblock i händerna. Idag är jag på mycket bättre humör, igår var verkligen inte min dag kände jag. Nu håller jag på att laddar över blider från min telefon, rensar och lite sådant. Imrogon är det fredag! Fy fan vad skönt med helg måste jag säga, kunde inte passat bättre än nu och på lördag ska jag träffa en saknad Elin!
Till top