perfect two

vardag / Permalink / 0
Linnea kom hem till mig vid halv sju tiden då försökte vi plugga men det gick inte så jätte bra. Det slutade med att vi chattade med Andreas i över en timme tror dock han kände sig en aning obekväm under samtalet. Vid nio for Linneas hem och jag gick för att möta upp Patric, vi tog en kvällspromenad och hamnade sedan hemma hos han där jag är nu. Sitter i hans säng medans han sitter vid datorn. Idag har förövrig varit en konstig dag, har känt mig väldigt konstig men kan dock inte sätta fingret på vad det är som känns konstig eller fel. Nu ska vi iaf snart sova så godnatt.

I am torn to do what I have to

vardag / Permalink / 0
Nu har jag just diskat, städat lite och gett alla djuren mat. Idag kommer mamma hem efter en romantisk weekend med sin pojkvän. Ligger atm i soffan, ser på Plain Jane och äter godis. Imorgon är det skola igen, usch vad tråkigt. Har gått drygt en månad i skolan och är redam extremt skoltrött, förstår inte varför men jag är bara sjukt less hoppas det försvinner snart. Har dessutom teater efter skolan imorgon vilket ska bli skit roligt så det taggar jag iaf!

Liknande inlägg

she's the straw to my berry

vardag / Permalink / 0
Nu sitter jag med Vilma i min soffa och myser på. Vi har sett fertile ground och the fourth kind ikväll plus ätit massor av godis. Trots att jag inte drog ut ikväll så blev kvällen lyckad och rolig tillsammans med finaste Vilma. Senare efter hon har farit hem ska jah till Patric och sova där, tur att han bor nära för det regnar ganska så mycket ute..
Till top