Light up light up

vardag / Permalink / 0
Har just sett sista avsnittet av Pretty little lairs (av de som är ute alltså) jag dog en smula innombords. Ska inte säga för mycket ifall det finns folk som inte sätt det ännu som läser detta men kan säga att det var dödligt bra och väldigt chockerande. Nä nu ska jag snart fika något, är stört hungrig och sedan blir det att sova tror jag. Ska kanske se någon film också men får se hur jag gör!
 

Walk the streets like a fucking queen

vardag / Permalink / 0

Älskar att hösten är påväg och absolut älskar höstmodet, det är verkligen to die for (och ja jag är töntig). Hittar alltid kläder och outfits som jag förälskar mig i och här är några exempel.

Liknande inlägg

Put your hands up

vardag / Permalink / 0

Godmorgon, har dock varit vaken sedan tio men men. Igår kväll drog jag och Linn ut på fest vilket var helt okej. Drack goda drinkar, träffade härligt folk, skrattade och fick lite saker uträttade. Blev dock en tidigt kväll som för min del avslutade just efter tolv. Det var trevligt men inget speciellt. Nu blir det Pretty little liars och att ta det lugnt. Skönt att jag inte är så bakis iaf, drack dock typ sju drinkar men idag har jag bara lite huvudvärk!

Till top