I never lied until today but I just couldn't break your heart

vardag / Permalink / 0
Nu är dagen snart slut och innan dess ska jag börja se filmen "Letters to Juliet" kommer dock antagligen somna till den men älskar att somna till film så det gör inget. Imorgon är en bra dag känner jag, om jag tar mig upp det vill säga hehe. Nä men har bara tre lektioner och sedan imorgon kväll ska jag men Patric och Vilma på Verket för att lyssna på musik och träffa trevligt folk. Ska snart även ringa Patric för att säga godnatt typ.

Someone said you had a new friend

vardag / Permalink / 0
Har just ätit och nu sitter jag i köket. Slutade som sagt sent idag och på bussen hem satte sig Samuel bredvid mig . Det var skit trevligt faktiskt, var å jäkla länge sedan jag pratade med honom. Skat snart gå upp och sortera mina kläder, det är en hel del som ska rensas ut måste jag säga, kommer typ inte ha några kläder kvar efteråt hehe.

Liknande inlägg

Come dance with me

vardag / Permalink / 0
Sitter i kaffan och väntar på att min sista lektion ska börja tillsammans med Vilma, Bianca och Andreas. Brukar egentligen sluta den här tiden men idag har jag torsdagsblock villket innebär att jag slutar fyra idag. Först kändes det förjävligt men nu känns det ändå helt okej. När jag kommer hem blir det att äta middag, duscha och städa min garderob.
Till top