I think to much about the future

tankar / Permalink / 0
Snart är det första Augusti. Tiden går så sjukt fort, känns som att det var nyss som jag satt på tågstationen i Uppsala och väntade på ett försenat tåg som skulle ta mig hem till Vännäs. Det känns som att det var nyss som min hud var brun och mitt hår solblekt. Snart är det September och då är det höst, skolan börjar om mindre än en månad och då kommer jag vara tillbaka i kaffan,  köpa för mycket kaffe, snylta pengar av Andreas. se bekanta ansikten och lära känna nya människor. Jag känner mig stressad, tiden går för fort, jag hänger inte med, vill hänga med. Önskar man kunde stanna tiden så jag fick andas och ta in allt som händer runt omkring mig för just nu känns det som att jag sitter på ett tåg och ser allt passera förbi men jag upplever det inte utan ser det bara. Allt jag känner är stress, stress och stress. Om drygt fyra månader är det julafton och om mindre än ett halvår så är det 2014. Allt går för fort, kan inte hantera tidens hastighet. Jag mår inte dåligt men känner som att tiden rinner iväg. Om bara två år kommer jag ha gått ut gymnasiet, jag kommer behöva tänka på framtiden, vad jag vill jobba med, vart jag vill bo, ja allt. Snart kommer jag sitta där i en villa med två barn och en ring på mitt finger medans jag minns dagarna då jag inte hade något ansvar över någon annan än mig själv. Sedan kommer jag bli gråhårig med barnbarn och vara mormorn som skämmer bort dem alldeles för mycket för deras eget bästa men jag gör det i alla fall, och sedan en dag kommer tiden ta slut, min tid kommer vara över. Kommer jag ångra att jag inte gjorde eller sa vissa saker? Kommer jag ångra saker jag gjort eller kommer jag kunna se tillbaka på mitt liv och le? Ingen vet och det tar kål på mig att inte veta vad som händer i framtiden. Jag är 17 år och beter mig som jag är i någon slags 40 års kris. Det är såhär mina tankar eskalerar, det började med att det snart är höst och slutar med att jag tänkter på den dagen jag dör, vad är det för fel? Jag har bara tre önskningar när jag dör och de är att dö lycklig, bredvid den jag älskar och utan att ångra något.
 

Rule number one, is that you gotta have fun but baby when you're done, you gotta be the first to run

vardag / Permalink / 0
Förlåt för dålig uppdatering men har inte varit inne i lägenheten förrän nu sedan imorse. Idag har varit en super bra sista dag här i Stockholm. Träffade Linn nere på stan och inhandlade två linnen som jag visar senare men det var ett med Lana del ray tryck och en med Jack Daniel's tryck som var en magtröja. Är väldigt nöjd med all min shopping här! Sedan mötte jag upp mamma och vi gick upp till Alexander för en promenad och en del prat. Sedan åt vi middag och nu ligger jag i sängen, ny duschad och glad. Dock så regnar, åskar och blixtrar det ute så just nu är jag i stort sätt livrädd. Är jätte rädd för blixtar och allt det där! Nej nu ska jag kura ihop mig i sängen och krama kudden som får vara min räddare från åskan, haha nej men Grey's anatomy får duga!
 

Liknande inlägg

It's the boy you never told I like you, it's the girl you let get away

vardag / Permalink / 0
Godmorgon, idag är sista riktiga dagen i stockholm för mig nu får se vad denna dag kommer bestå av. Har iaf sminkat mig och bytt om. Inatt drömnde jag en bra dröm tror jag iaf, har som en minnesbild ur drömmen i huvudet och just nu känner jag att jag inte vill vara vaken utan jag vill fortsätta drömma den. Ligger och lyssnar på en av mina gamla favorit låtar, och ja det är Selena gomez men döm mig inte! ska försöka den i en akustik version för texten är faktiskt väldigt bra! 
Till top