I hate everything about you

vardag / Permalink / 0

Har just ätit och snart ska vi ta och åka till Habo för att köpa lite grejer till ikväll. Hittills har dagen varit bra är dock väldigt trött men det är jag väl alltid så. Imorgon blir det troligtvis att åka in till Jönköping för att kolla lite på kläder!

Can I have this moment?

vardag / Permalink / 0
Godmorgon. Sitter och väntar på att Patric ska komma ut ur duschen så jag också får duscha någonting idag. Vad som händer resten av dagen har jag ingen aning om men troligtvis blir det att umgås med Patrics tremening som har kommit hem. Jag tror/hoppas att jag gjort ett bra intryck hittills eftersom att efter denna vecka har de ett intryck av mig som inte kommer förändras någonting. Vill bara göra ett gott intryck helt enkelt. Juste drömde världens äckligaste dröm inatt (vilket var Patrics fel) för just innan vi skulle somna sa han "Hoppas du drömmer om att du blir kidnappad av kannibaler" och ja vad tror ni jag drömde om? Jag och ett gäng vart tillfångatagen av Texas chainsaw massacre och så torterade/slaktade och åt de oss. Helvete vad läskigt det var!
 

Liknande inlägg

look in to the mirror

vardag / Permalink / 0
Efter en bra dag ska vi nu se på ett avsnitt av Criminal minds och sedan sova. Säger godnatt och hoppas alla haft en bra Lördag vart ni än befinner er.
 
Till top