NAKED

tankar / Permalink / 0
Jag tycker det är så jävla skönt med tjejer som inte är rädd för att visa lite hud hur "slampigt" det än kan anses vara i dagens samhälle. Ställer en kille upp på en photoshoot där han endast håller för handen för sin penis så är det massa tjejer som visar den för sina vänner och säger "Åh kolla fan vad snygg han är, skulle lätt ligga med han 24/7" Men ställer en tjej upp på samma photoshoot och täcker för sin vagina så blir hon kallad slampa och hora som han noll självrespekt och bara vill ha uppmärkasamhet. Och när blev förresten nakenhet något att skämmas för? Jag tycker det är vackert med en nakenkropp om det inte framställt på ett väldigt vulgärt sätt, gäller både tjejer och killar men om de ändå vill göra sådanna photoshoots är det ok och det är deras val. Tycker fler tjejer borde våga visa sin kropp men då bara om de självklart vill. När blev det okej att kalla en tjej för slampa och hora för att hon har en djupt urringar tröja eller korta shorts. Om jag vågade skulle jag fan gå omkring i stayups, ett oversizat linne, korta shorts och en kofta. Om jag vågade skulle jag ta en bild med långt hår som endast går över mina nippels för sådanna bilder är så brutalt sexiga och snygga, men jag vågar inte dels för att jag inte är 100% nöjd med min kropp men även om jag var det så skulle både mina vänner och hela världen dömma mig. Och för vad? För att jag visar hud, alla har väl sätt ett par bröst, en rumpa och en mage. Sedan om en lite "kurvig" tjej gör det visar hon upp hur stolt hon över sin kvinnliga kropp med kvinnliga former, vad är det för skillnad om en tjej är smal och vill visa upp sin kvinnliga kropp för news flash oavsett din kroppsform/typ har du en kvinnlig kropp med kvinnliga former. Men åter till ämnet, tycker verkligen det är synd att tjejer ska behöva skämmas för att visa upp sina kroppar och inte våga ta på sig de kläderan de vill för att då får det en "horstämpel". Jag kan lova er att om jag skulle börja klä mig på Taylor Momsen skulle jag bli kallad hora trots det faktum att jag har pojkvän och sedan får em hora betalt för att ha sex och kan lova er att tjejen på stan med mini shorts och stilett klackar troligtvis inte får betalt för att ha sex. Nä nu ska jag köpa en tröja som visar halva mina bröst och gå omkring med huvudet högt och säga ja jag vågar visa min kropp så fuck you!
 
 
 
 
 
 

Det är klart jag vill att du stannar med bara för ett tag eller hur?

vardag / Permalink / 0
Sitter på bussen påväg in till stan med Patric för att se Catching fire. Är lite mer taggad än igår faktiskt, hoppas på en mysig lördag kväll, men det kommer set bli. Imorgon blir det en ganska fullbokad dag, ska laga middag till mig, mamma och Patric sedan vid sex kommer Towe och Anthonia hem till mig och efter det ska jag köra ett hårt jäkla träningspass.


Liknande inlägg

Hello

vardag / Permalink / 0
Hello, sitter och fikar lite just nu. Ska snart börja fixa mig inför bion ikväll som jag börjar bli mer och mer taggad över. Juste, igår skulle jag färga håret med en blonderande, sämsta hårfärgen någonsin! Mitt hår blev lite ljusare och så fick jag en gulaktig utväxt typ. Aja får väl köpa en ny senare bara!


Till top