Blame me

vardag / Permalink / 0
Ryggen har verkligen förstört denna söndag, vi hade tänkt ta en promenad upp till röbäcksberget och sedan bara gå en sväng men icket, har mest legat i sängen med en riskudde och kollat omkring på allt smink jag vill köpa som jag inte har råd med. Har inte haft någon matlust idag heller eller varit hungrig, har fått i mig äggröra, kaffe, lite sallad med fetaost, en macka och en kopp varm choklad i alla fall. Hoppas både ryggen och matlusten är bättre imorgon så jag får en bra start på den nya veckan eftersom jag är frisk nu!Söndag

vardag / Permalink / 0
Flyttade frejer och städade hela dagen igår, for och lämnade allt vid halv tio tiden igår kväll i Vännäs. Nu idag lämnade jag nyckeln och sedan dess har jag och Joakim inte gjort alldeles för mycket. Fick dock jätte ont i ryggen helt utan anledning när jag duschade så ligger i soffan nu eftersom Joakim skulle städa sitt rum. Kan knappt böja mig åt något håll, så jäkla typiskt mig!


Liknande inlägg

Mitt i flytten!

vardag / Permalink / 1
Håller på att städa ur lägenheten och sedna blir det att lämna allt i Vännäs och åka tillbaka till stan få för att sova hos Joakim inatt. År så himla less på att städa och packa och hålla på! Snart blir det i alla fall mat paus och sedan är det bara lite kvar att fixa! Känns förjävligt att flytta hem men förhoppningvis hittar jag och Hanna något snart.


Till top