Maj - Augusti

vardag / Permalink / 0
Maj - Längtade efter sommaren. Var i stockholm med Amanda och såg Miley, firade min föddesedag och kulturnatta och hängde mycket med Hannna.
 
Juni- SOMMARLOV! Blev tillsammans med Joakim, åkte utomlands med mamma, firade midsommar samt fick min egna lägenhet över sommaren. 
 
Juli - Var på shockwave, var i Matildas stuga, festade loss på Vännäsdagarna, började träna med Linnea på Iksu, besökte Skatan för första gången, var på möhippa och umgicks med en då saknad Amanda. Haha satan vad jag var igång här alltså. Just under sommaren var livet verkligen på topp!
 
Augusti - Sov på hotell med Joakim, sköt gevär för första gången (gick sämst haha), umgicks med två saknade tjejer, var på bröllop, hade långt fejkat hår, hade kräftskiva och flyttade hem igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mina inköp från mellandagsrean

vardag / Permalink / 0
Ett par jeans från h&m för 150 kr
 
En kjol från h&m som jag velat ha enda sedan jag var i Paris för 100 kr
 
Spetstoppen/bhn jag visade igår från h&m för 80 kr
 
En highlighter från GLOSS för 199 kr
 
Buddha eye cream från Gloss för 198 kr
 
 
 
 

Liknande inlägg

You got a perfect one so put it on me

vardag / Permalink / 0
Imorse åt jag en riktigt god frukost, gör sällan det så fick lite ny energi och kände mig piggare från min sjukdom efter det. När den var uppäten blev det att fixa sig och åka ner på stan för att fixa det som blev fel igår samt köpa en present till Joakims mamma Inger som fyller år snart. Nu är det myskläder, middag, Beyond two souls och att duscha som gäller.
 
Till top