Imorgon är en ny dag

vardag / Permalink / 0
Ligger i sängen och lyssnar på en ljudbok. Orkade inte ens tvätta bort sminket nu ikväll! Hatar verkligen sådanna här dagar/kvällar/nätter när allt bara känns bläh. Blev tyvärr ingen träning idag heller så imorgon blir det att köra ett stenhårt pass istället! Nu ska jag försöka njuta att ljudboken. Inte för att jag ska sova än men säger ändå godnatt!


The boys I kiss don’t know my name

vardag / Permalink / 0
Ska snart ladda ner någon ny serie, har dock inte kommit på någon som jag kände mig taggad över så ska fundera ett tag till. Ska även gå upp till mitt rum när som helst, är så sjukt kallt här nere, ligger typ och skakar haha! Är ganska så trött, kroppen är pigg men huvudet är helt matt, sjukt jobbigt! Ska försöka somna innan klockan ett så jag i alla fall får sju timmars sömn!
Åhh önskar man kunde gå omkring så här utomhus! Vill ha sommar nu!

Liknande inlägg

You don’t know what it’s like to be seventeen with no place to go

vardag / Permalink / 0
Idag har inte varit min dag, kanske på grund av det som hände igår. Har helt enkelt tänkt för mycket och känt mig allmänt nere. Ikväll är även en sådan kväll när jag verkligen inte vill vara själv, känner att just ikväll behöver jag vara med någon, prata med någon och mest bara umgås med någon. Orkar dock inte fara ut och träffa någon, har noll energi. Kollar på lite peppande bilder från Weheartit, kanske kommer göra allt lite bättre...


Till top