I drank up all my money

vardag / Permalink / 0
Vi har rest och haft oss hela dagen så är helt död och vi är inte ens framme än! Har dessutom så jävla ont i magen vilket gör allt mycker jobbigare. Ska i alla fall bli skönt när vi väl kommer fram så att jag kan få vila lite. Ikväll ska vi inte göra jätte mycket utan mest lära känna varandra osv!


My stockholm syndrome is in the room

vardag / Permalink / 0
idag har vi tvättat, lagat mat, packat och nu har jag även duschat, målat naglarna och tvättat mina sminkborstar och ja thats about it. Har dessutom så jävla ont i ryggen idag så vill bara ligga ner men icket eftersom det egentligen bara blir värre av det så blä känner jag haha. Imorgon åker vi i alla fall, är taggad men samtidigt otaggad men ska i alla fall bli as kul att träffa Andreas som jag inte träffat på ca två år!
 

Liknande inlägg

Ledig idag

vardag / Permalink / 1
Godmorgon, vaknade för ca 45 minuter sedan så skönt! Har ingen skola idag så därför kunde jag sova ut mitt i veckan. Jag och Hanna har just druckit varsin smoothie på hallon, granatäpple, spenat, mjölk och jordnötssmör. Idag kommer bli en lugn dag men film, lite tvättande och sedan packa allt inför imorgon!
 
Till top