på väg hem

vardag / Permalink / 0
Klev upp halv nio imorse och nu sitter vi och väntar på vårat plan som ska ta oss till Arlanda där vi mellanlandar och sedan åker vi till Umeå. Har haft en så sjukt bra resa, är så himla glad över att jag fick uppleva den med Joakim också! Vi kommer landa i Umeå runt sju och då ser vi vad som händer, kvällens planer är för tillfället väldigt oplanerade. Bloggar i alla fall mer sen när jag är i Sverige igen så får alla ha en bra fredag


En ursäkt

vardag / Permalink / 1
Detta inlägg och en ursäkt till min så kallade halloween sminkning. Den blev uppmärksammad för att den ansågs vara känkande vilket jag kan hålla med om. Jag ber om uräskt om någon blev kränkt då det verkligen inte var min mening. Har i alla fall tagit bort inlägget nu för jag förstår exakt vad folk menar och  dethar aldrig varit min mening att förminska någon eller säga att det är sak man kan tvätta av för jag vet att kvinnor dagligen blir misshandlade. Något sådant här kommer inte ske igen och ber än en gång om ursäkt.
 

Liknande inlägg

Perfect imperfections

vardag / Permalink / 1
Tänkte köra en liten sådan här, kommer säga tre saker jag gillar/ inte gillar med mitt utseende och tre saker jag gillar/ inte gillar med min personlighet.
 
Gillar
1. Jag gillar att jag har väldigt raka tänder vilket också är en komplimang jag får lite då och då.
2. Jag har långa ögonfransar, dock är dem längre på mitt högra öga än de vänstra men det kan jag faktiskt leva med haha.
3. Min längd, visst jag är inte lång men inte heller allt för kort och kan ha på mig klackar utan att bli för lång!
 
Inte gillar
1. Min hy, skulle jag vakna upp en dag med perfekt hy och ha den så resten av mitt liv skulle det vara den bästa dagen i mitt liv!
2. Mina läppar, min överläpp är betydligt mycket minder än min underläpp (syns inte på alla bilder #poser) vilket gör att jag kan se bitter ut och sedan älskar jag fylliga läppar.
3. Mina ögon, ha en inåtböj eller vad man nu ska säga i innerkanten av ögot som böjer sig neråt (vet inte vad formen heter) mot näsan och det är något jag aldrig gillat med mina ögon.
 
Gillar
1. Att jag är mig själv i alla lägen och älskar att bjuda på mig själv hur töntig folk än tycker jag är.
2. Jag är inte den som tar skit och förut hade jag svårt för att säga vad jag tyckte men är verkligen inte sådan längre. Jag bryr mig inte egentligen om vad andraaa tycker eller tänker om mig förutom om det är mina vänner. 
3. Jag tänker mer på andra än mig själv.
 
Inte gillar
1. Jag är extremt lättirriterad som människa, det håller dock bara i sig en kort stund men det är inte så kul för folk i min omgivning.
2. Jag kan vara väldigt självisk.
3. Jag hatar när någon är bättre än mig på något jag är bra på.
 
 
 
 
 
Till top