Liten sjukling här

vardag / Permalink / 0
Hallå där! Idag är jag dyngsjuk med världens migrän, sov till halv fyra idag men är rtfarande helt slut. Sitter i alla fall just nu i soffan och slötittar på tv. Ska nog ta en dusch sedan så kanske jag piggnar till en smula. Har dessutom laddat ner Orange is the new black så ska börja se den sen ikväll, hoppas bara den är så bra som alla säger!
 
 

foundation

vardag / Permalink / 0
Måste tipsa alla om världens smartaste sak inom smink och mer specifikt foundation! På Kicks kan man nämligen göra något som heter colour ID och det innebär att man går dit ber dem göra det och sedan får du en kod som är exakt din hudton. Koden får du så att du även ska kunns beställa från deras hemsida för att få exakt rätt fornula och täckning samt i hundra procent rätt färg. Jag har förut haft en foundation från Smashbox som heter Studio skin 15 hour wear hydrating foundation SPF 10 i färgen 1.1 som jag älskat men den har varit i helt fel färg. Nu köpte jag en från Max factor som heter Facefinity all day flawless foundation i färgen 55 beige och halleluja vad den är bra! Den ser verkligen ut som min riktiga hy (fast bättre) och det trots att den har medium och uppbyggdbar täckning, idag blir dock första dagen jag kommer ha på mig den från morgon till kväll så får se hur pass bra hållbarheten är! Tipsar i alla fall alla som använder foundation att gå till närmaste Kicks butik och göra detta.

Testade förövrigt hur stor skillnad det var i färg på min gamla och nya foundation och ja som ni ser själva så är den ganska stor! Den jag anväder nu är den till höger på handen.Liknande inlägg

söndag

vardag / Permalink / 0
Var så jävla död igår, somnade vid halv elva ungefär och sov hela natten. Vaknade kvart i tio imorse, tog en dusch och började fixa mig. Ska snart ta bussen ner till stan för att möta upp Amanda och kolla omkring på lite saker. Sedan får vi se vad som händer men måste plugga sen ikväll för igår var jag helt död haha!


Till top