All things go

vardag / Permalink / 0
Igår sov jag och Joakim hemma hos mig, vi hade det mysigt och såg en massa serier. Idag åkte vi till stan vid halv två och då gick och på stan med Patric en sväng för att sedan åka hem till Amanda. Vi har inte gjort super mycket men nu sitter vi framför mello. Jag har förresten gjort en lite roligare sminkning än vad jag brukar, leker så sällan med smink men nu jäklar! Tog inspiration från första bilden och sedan gjorde jag en egen tolkning och det blev en sminkning haha.
 
 
 
 
 
 
 

Thia dress ruined my life

vardag / Permalink / 0
Ingen har väl missat den där jävla klänningen? Jag har sett samma bild i både vitt/guld samt svart/blå och båda lika tydligt. Hatar den av hela mitr hjärta! Nä nu till någonting man förstår, Idag hade vi historia och sedan såg vi teater ettornas projekt och ikväll ska vara med Joakim och det blir film, mys och gott att äta!


Vilka färger ser ni?Liknande inlägg

torsdag

vardag / Permalink / 0
Slutade skolan halv tre och då åkte jag till Draggen för att möta upp Joakim. Sedan vi kom till honom har jag kollat på balklänningar och sedan har vi spelat lite Beyond. Ska plugga snart och ta en dusch! Imorgon får vi lov, whoop!!

Till top