mayday mayday earth to bitches

vardag / Permalink / 0
Hejsan! Igår sov jag hos Amanda och idag har jag haft fullt upp. Nu är jag hos Joakim och har så jäkla ont i huvudet. Nu ska jag skriva en insändare samt plugga engelska. Har två uppgifter att göra där så tänkte att jag i alla fall ska göra klart en av dem men förhoppningsvis hinner jag med båda innan min hjärna ger upp haha. 
 

Måndag

vardag / Permalink / 0
Godmorgon, idag är en sådan där Måndag som jag bara känner nej till, är helt död  och vill sova hela dagen haha. Har i alla fall röst efter lunchen och jag är absolut inte taggad, är så himla otaggad så jag orkar inte. Drömmer mig bort till sushi, drinkar, värme och att åka utomlands för jag vill verkligen utomlands just nu!
 

Liknande inlägg

Din kropp, ditt val

vardag / Permalink / 2
 En kropp är en kropp oavsett vem kroppen tillhör. Problemet är att kvinnors kroppar sexualiseras oftare än vad mäns och personer med annan könsidentitet gör. En kvinnas nakna kropp är inte till för att objektifiseras utan hon bestämmer själv vad hon gör med den oavsett om hon väljer att ha sex med olika personer varje dag, inte ha sex alls, klä sig i shorts och magtröja eller i tjocktröja och jeans, lägga ut nakenbilder eller inte lägga ut bilder där hennes kropp syns alls. Att en tjej lägger ut en nakenbild gör inte det okej att se henne som ett objekt eftersom när man objetifiserar en annan människa tar man bort peronen i fråga och dennes personlighet. Blir så arg över att tjejer ses som objekt för att dem väljer att lägga upp en naken/bh bild, kan inte alla bara inse fakta. En kropp är en kropp!
 
 
 
 
 
 
 
Till top