One last time

vardag / Permalink / 1
 
Fick veta att vi inte hade någon svenska direkt jag kom till skolan så börjar först om en timme. Alltså jag har alltid så jäkla kul i skolan med mina små bitches, utan dem skulle jag ALDRIG orkat med skolan. Skrattar alltid som ett jäkla fån när jag är med dem, Julia är också inräknad men hon är inte med på bilden för hon är hemma sjuk. Efter skolan idag ska jag till Iksu och fixa some stuff och sedan ikväll blir det att ta det lugnt och plugga lite.
 
 

I want you to know that i´m all yours

vardag / Permalink / 0
Godmorgon, börjar först om en timme men Joakim hade bil så kände att det var mer värt att åka med honom imorse. Har prov nu på morgonen så ska sitta i korridoren och plugga tills vi börjar. Idag har jag fullt upp, först med skola sedan ska jag möta Amanda på stan och efter det är det möte med RBUF som gäller. Kommer vara helt slut sen ikväll, speciellt eftersom jag sov fyra/fem timmar inatt. Kommer leva på kaffe idag är allt jag kan säga!
Bilder från i sommar då mitt hår hade sina glansdagar

Liknande inlägg

Ma hair

vardag / Permalink / 0
Har just ätit middag och nu ska jag plugga lite. I veckan ska jag göra tre prov, inte så taggad faktiskt! Förhoppningsvis går det bra på dem i alla fall. Här har ni dessutom en bild på mitt hår som skulle bli blont men icket blev det de. Ska slinga det eftersom och använda silvershampo i mängder!
 
Till top