De va den dagen de

vardag / Permalink / 0
Imorse kunde jag knappt öppna ögonen för att jag var så trött och ville mest bara sova hela dagen. Pallrade mig i alla fall tillslut upp ur sängen, fixade mig och cyklade iväg mot skolan. Idag har varit en jätte bra och rolig dag även om jag var ganska disträ och less ett tag eftersom jag var så trött! Nu är det middag som gäller och efter det ska jag bara vila + plugga lite.


Wake up flawless

vardag / Permalink / 0
Idag har varit en sådan där dag som varit bra men tröttsam. Är så jäkla slut nu så kommer somna på några minuter efter jag lagt ifrån mig mobilen. Kom till Joakim vid tio efter att ha fått hämtning från Operan. Borde egentligen ha somnat för en halvtimme sedan men har inte fått ha egentid på hela dagen så då kändes det skönt att bara skrolla runt på internet lite grann. Imrogon börja jag tidigt vilket känns riktigt drygt men vad ska man göra? Hoppas i alla fall på en god natts sömn nu så att jag är pigg och rask till imorgon!


Liknande inlägg

Höst

vardag / Permalink / 0
Godmorgon på er! Igår sov jag hos Amanda vilket var mysigt, vi pratade, såg film, hade mini photoshoot och åt nudlar. Ganska standard med andra ord haha! Idag är det skola som gäller och sedan ska jag se på en opera med klassen.


Till top