You left me broke

vardag / Permalink / 0
Senaste dagarna har bestått av plugg, ett jäkla flängande fram och tillbaka, film/serier, trötthet, stress och en jäkligt rolig utekväll! Jag råkade dock tappa min mobil i marken i lördags när jag var ute på Corona men den är lagad nu i alla fall vilket känns bra! Ikväll är tanken att fota, plugga och bara umgås med Linnéa!

Flawless

vardag / Permalink / 0
Igår körde jag och Linnea ett benpass på gymmet innan jag drog till Amanda för en kort sleepover. Idag ska jag först till Linn en snabbis, sedan på RBUF möte för att åka vidare till Matilda och slutligen så ska jag ut ikväll. Haha inte en lugn stund denna lördag inte, vaknade dessutom med mens så det var en jäkligt otrevlig överraskning! Ska packa ihop det sista nu och bege mig ut på dagens äventyr.
Är dessutom rödhårig igen, whoop!

Liknande inlägg

Nya tag

vardag / Permalink / 0
Godmorgon! Somnade alldeles för sent på grund av en massa negativa tankar men idag är jag redo och allt känns lättare. Är ganska pigg och känner mig så himla lycklig över detta fina väder vi lyckats få denna tisdag! Dagen kommer bestå av mestadels plugg och sedan lite annat skoj, ha en fin dag nu!


Till top