Home is in your eyes

vardag / Permalink / 1
Ja för er som inte följer mig på instagram och vet om detta redan så har jag flyttat till Stockholm. Jag bor tillsammans med Amanda vilket är väldigt kul! Vi bilade ner hit i lördags med Mattias och hans pappa. Mattias åkte tillbaka till Umeå idag vilket känns väldigt tråkigt men vi ses relativt snart igen. Dem här första dagrana har vi varit på arbetsintervjuer och försökt att njuta så mycket som möjligt av att bo i våran drömstad. Vi har fått iordning det mesta skulle jag säga, lite små grejer finns det ju alltid men det känns bra! Amanda har även en systemkamera så det är härligt och det innebär också att bloggen troligtvis kommer bli bättre och uppdateras oftare, kul va? Nu ska vi gå ut på en promenad i det väldigt sköna vädret!
 

Worth it

vardag / Permalink / 0

Idag har jag tvättat (är inte riktigt klar än), städat och gjort en hemmagjord matpaj. När man jobbat mycket blir man så van att göra saker hela tiden att man blir uttråkad direkt man är ledig och inte gör något haha. Just nu tittar jag på Scream och väntar på att diskmaskinen ska bli klar. Annars ska jag iväg en sväng och sedan blir det en lugn kväll som väntar!

Liknande inlägg

Måste bli bättre på detta med bloggande

vardag / Permalink / 0

Insåg att jag inte bloggat på nästan en månad men har verkligen haft fullt upp så glömmer bort det! Jag vill verkligen försöka bli bättre då jag tycker det även väldigt kul. Vad har då hänt sedan sist? Jag har jobbat mitt sista pass, blivit firad i efterskott, umgåtts lite med saknade vänner, ätit middag ute på Scandic Plaza och börjat gå på penicillin ännu en gång. Har haft en bra sommar, synd bara att jag knappt haft tid att umgås med vänner men tyvärr så blir det så ibland. Ikväll är tanken att kurera mig själv och vila då jag har fullt upp nästa vecka och behöver så mycket energi som möjligt!

Till top