Hell Yeah

vardag / Permalink / 0
Hellu på er alla! Igår var jag, Amelia & Fredrik och åt pizza på pizzeria Ängen, pratade och hade det trevligt! Jag åt för första gången en vegansk pizza och jääävlar vad god den var, godare än vanlig dessutom. Åkte sedan hem till Amanda då vi mest bara pratade och såg film innan vi somnade. Idag ska jag och Joakim äta middag på Invito men innan dess blir det en promenad i det härliga vädret!


Lay me down in darkness

vardag / Permalink / 0
Idag hade vi kompledigt eftersom det var öppethus i onsdag, så tog en liten sovmorgon till tio, klev upp och åt världens godaste frukost, satt i soffan ett tag. Senare åkte  jag och mamma för att hälsa på min gammelmormor som fyllde 90 åt igår. Efter det åt jag lunch, duschade, hade på mig ansiktsmask och vid fem åkte vi till stan!


Liknande inlägg

Aha honey

vardag / Permalink / 0
Denna helg har flugit förbi och jag har inte hunnit med så mycket av det jag faktiskt tänkt att göra men det är väl helt okej ibland! I fredags tog jag & Joakim det bara lugnt, åt tacos, tittade på tv och lite sådant. Igår mötte jag upp Linnea på stan vid fem så hämtade vi sushi och handlade lite inför våran tjejkväll. Vi åt, tittade på How i met your mother och pratade. Ungefär runt tio kom Emma och då hade vi en super mysig kväll men frukt, choklad, skitsnack och mycket skratt! 


Till top