4x4

vardag / Permalink / 0
Insåg att jag inte bloggat på en vecka haha. Lovet har iaf hittills varit bra! Jag har jobbat lite, hängt mycket på Ålidhem, sovit, tittat på Winx, hjälpt till att flytta grejer, ätit massa god mat, spelat kort, varit ute på Ikea och varit en blandning av glad och trött mest hela lovet haha. Imorgon ska jag och mamma ut på äventyr, har ingen aning om vad som händer men är super taggad!


Lov

vardag / Permalink / 0
Halloj på er, idag har jag och Kjelle tagit en promenad och handlat lite samt fixat iordning i deras kyl. Jag har även pluggat en del och nu är tanken att se lite How I met your mother och bara slöa i soffan! Har även fått lov nu vilket känns sinnessjukt skönt, har massa roliga planer inför lovet dessutom så det kommer bli kul!


Liknande inlägg

What did you say

vardag / Permalink / 0
Åkte till Amanda efter skolan som slutade vid ett, vi pratade lite och sedan tog jag en ofrivillig men skön powernap. Ikväll skulle vi upp på Midgård och se en pjäs men kedjan till min cykel hoppade när jag ramlade med den och slog mig på svanskotan. Efter det är vi tvungna att gå till skolan för att sedan komma dit och upptäcka att dörrarna var låsta. Nu är vi iaf tillbaka hos henne och planen är film, snack och sedan att sova!


Till top