Change my mind

vardag / Permalink / 0
Ikväll har jag varit inne på akuten för min hals. Det visade sig att jag hade en varböld i mitt svalg, jag förstår varför jag haft så himla ont senaste dagarna! Nu är jag tillbaka hos Mattias och ska titta på stand up, försöka få i mig vatten och lite mat om det går. Imorgon blir det ingen skola för min del vilket känns så jäkla skönt, behöver vilan! 


You know it

vardag / Permalink / 0
Hej på er, har dragit på mig halsfluss + feber. Åkte hem tidigt i fredags, fick penicillin och har legat i soffan hela helgen. Kan nästan inte äta (kan bara äta flytande saker men knappt det) eller dricka så har extrem huvudvärk också. Lyckades ta mig till skolan idag och skriva två prov men ska inte åka dit imorgon, mår så jäkla dåligt! Känner att det är så typiskt mig att bli sjuk precis innan betygen ska sättas, känns som att det bara är jag som lyckas med sådant!


Liknande inlägg

see you later

vardag / Permalink / 0
Nu ligger jag i sängen, har pluggat färdigt för idag och redo att sova. Ska gå och borsta tänderna för att sedan gå och lägga mig på riktigt, ligger och halvsover nu typ haha. Det var mysigt att få träffa Matilda igen, hon och Julia har varit utomlands i en vecka, känns dock som tre! Lagade dessutom telefon idag vilket kändes skönt, ganska sjukt hur pass mobilberoende man är dagens samhälle, känns som att en del av en själv försvinner när telefonen är trasig. Aja nu ska jag fixa det sista och sedan sova, godnatt på er!
Lite bilder från dem senaste dagarna
 
 
Till top