Ain´t my fault

vardag / Permalink / 0
Har tyvärr knappt jobbat någonting senaste tiden eftersom jag ramlade och slog mitt knä i asfalten förr förra söndagen. Det börjar dock bli bättre och bättre men kan inte gå ordentligt i trappor och har fortfarande ont i stort sätt dygnet runt. Medan jag inte jobbat har jag införskaffat mig lite nytt (som jag visar i nästa inlägg), gjort fler Halloween sminkningar och mest legat i soffan. Idag har jag i alla fall lagat ordentlig mat för första gången på en vecka, har sällan matlust när jag är sjuk eller har gjort illa mig så har ätit alldeles för dåligt dem senaste två veckorna så är glad över att jag fick i mig någonting ordentligt idag!
 
 

Hey girl, play with your dolls

vardag / Permalink / 0
Efter att ha jobbat tio dagar i rad fick jag vara ledig i tre vilket verkligen var behövligt. Börjar dock imorgon igen men har tagit vara på ledigheten för en gångsskull och är taggad på att komma tillvbaka efter en långhelg. I lördags var jag ute på krogen tillsammans med Amanda, Moa och Anna. Innan vi gick ut åt vi middag, drack vin och bara umgicks. Resterande två dagar har jag tagit det lugnt, försökt ta reda på vad jag ska vara på halloween och myst med Mattias. 
 

Liknande inlägg

Come and get it

vardag / Permalink / 0
Halloj på er! Vaknade strax efter tolv idag, kom hem strax efter tre så det var därför jag sov så länge idag. Idag blir det att städa och jobba. Just nu ligger jag i soffan och väntar på att Mattias ska komma hem från jobbet och pratar med Ronja i telefonen. Måste hoppa in i duschen en snabbis och försöka piggna till!
 
Till top