Slay all day

vardag / Permalink / 0
Klev upp för ca en timme sedan och har hunnit äta frukost och titta på lite vloggar. Therese Lindgren har en vloggmånad så börjar alltid mina dagar med frukost och hennes vlogg haha. Har en ny standard frukost som är så god, jag kokar upp frysta hallon och häller i riven kokos och sedan har jag det som pålägg på mina mackor! Gillar ni kokos och hallon så testa, jag är helt besatt. Ikväll ska jag jobba och det känns skönt att komma tillbaka och är beredd på mycket spring i trappor då det är fredag och vi troligtvis är fullbokade! Man behöver dock ingen ingen benträning på gymmet inom mitt yrke haha.
 

Ny hudvård

vardag / Permalink / 0
Blev hemma idag också, är så jäkla uttråkad, har knappt umgåtts med människor dem senaste tre dagarna. Har knappt ens umgåtts med Mattias, jag är inte en människa som klarar av att vara själv längre perioder. Fick i alla fall hem ett paket från Tvål idag, så himla lycklig! Min hy har inte mått bra senaste tiden och nu äntligen har jag beställt samma produkter som funkade förra gången min hy bråkade med mig. Känner mig så obekväm med att visa mig själv utan smink men ingen är perfekt vissa av oss är bara duktiga på att lägga foundation haha. Ber om ursäkt för lite halv kassa systemkamerabilder men Mattias systemkamera är totalt värdelös. Måste köpa en egen!
 
Min hy idag

Liknande inlägg

Sleep mode

vardag / Permalink / 0
Sitter i soffan pch dricker en smoothie gjord på frysta hallon, fryst banan och mandemjölk. Var sugen på någonting men har haft ont i magen så ville ha någonting lätt men ändå gott och då passade en smoothie perfekt! Idag har jag levt på alvedon och vilat, samma som igår med andra ord. Ska alldeles strax borsta tänderna och gå och lägga mig, behöver sova och måste dessutom vakna tidigt imorgon för att ringa ungdomsmottagningen.
Från ett bröllop vi var på somras!
Till top