20 frågor

vardag / Permalink / 0

1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?

Gossip girl, skulle äta vegsanska macarons hela dagarna och ha på mig massor av snygga klänningar! Väldigt ytlgligt haha men älskar gossip girl.


2. Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?

Polis och balettdansös, väldigt olika men det var det lilla Jasmine ville. Insåg senare i livet att jag har noll taktkänsla och skulle vara sämst som polis.


3. Vilken är din favoritdoft?

På parfymer är det Si och Black opium men dofter i sig är det nog vanilj, rosor, kaffe och mint.

 

4. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?

På någon tropisk ö eller någon hög bergstopp, vill att det ska vara fint där jag ligger och glassar!


5. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?

Får panik och hyperventilerar, sedan försöker jag samla alla jag älskar i ett rum och äter massor av god mat haha.


6. Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet?

Antar att man ska tänka från cistjej till ciskille eller från ciskille till cistjej? I så fall kan jag säga att vissa saker vet jag skulle blivit annorlunda men det mesta har jag faktiskt ingen aning om. Hade jag fortfarande varit bisexuell? Hade jag blivit mobbad? Hade jag blivit ett manssvin som var vit och kränkt? Hade jag varit en cisman? Så många frågor och så lite svar. Jag och Amanda hade fakiskt en konversation om detta på tunnelbanan här om veckan haha.

 

7. Vilket är ditt favoritverktyg?

Jag är så jäkla ohändig att det bara är löjligt så ingen aning haha!


8. Vad gör du om tio år?

Om tio år är jag trettio och då bor jag i ett hus eller är i processen att köpa ett hus. Jag är gift och har ett eller två barn som är mellan fem och ett år, vill alltså ha barn mellan 25 och trettio ungefär. Jag har ett jobb som jag trivs med och vänner jag trivs med. På fritiden gör jag något kreativt plus att jag hjälper människor vilket är något jag vill göra inom jobb och frtitid. Jag är även engagerad i djurrättigheter.


9. Vilken är din bästa danslåt?

Alltså denna är så svår då jag inte tror det finns en specifk låt men är jag på krogen och endera Single ladies, Summer eller någon Zara Larsson eller Rihanna låt spelas är det garanterat att jag kommer dansa!

 

10. Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då?

Allt, skulle sy alla mina kläder och sedan skulle jag även sy kläder som jag skulle ge bort till behövande.


11. Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro?

Jag skulle väl få ett sammanbrott och inte tro att det var sant. Om det nu skulle vara sant skulle jag skänka en massa, rusta upp min mammas hus eller köpa ett nytt, skulle ge massor till min bror och resterande av min familj. Jag skulle sätta spara så att mina barn skulle få en viss summa och sen skulle jag flytta från Umeå, endera utomlands eller till Stockholm!


12. Vad tycker du om ordet hen?

Tycker det är jättebra, folk säger att man överanvänder det men har svårt att förstå hur det skulle gå till. Enligt mig finns det endast positiva aspekter med detta ord!

 

13. Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak?

Har någea väldigt goda, har ett recept på en Thai soppa, ett på en pasta med soltorkadetomater och en vegansk paela samt kikärts och broccolibiffar. Jag inte lekt så mycket med vegansk bakning men älskar kokosgrädde med kakao och varma bananer. Älskar även nice cream vilket är fysta bananer som man mixar till en glassliknande konsistens.


14. Vad tycker du om köttkonsumtion?

Skulle kunna skriva hur många inlägg om detta som helst men tycker inte köttkosumtion borde existera bland människor. Detta dels för miljön, för hälsan och för att jag anser att det är fel att bidra till en industri som står för att föda upp och döda oskyldiga levande varelser.


15. Är du beroende av något?

Kaffe vilket är ett beroende jag vill bli av med men jag vet att jag kommer ha så jäkla mycket huvudvärk vilket jag inte orkar med just nu. Om någon av er varit koffeiberoende och sedan blev av med det så kan ni gärna ge mig lite tips!

 

16. Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?

Det är en speciell låt som alltid triggar min nostalgiska sida vilket är Mega MashUp med Shakira, Pitbull, Madonna, David Guetta och Akon MaNuMixx Remix version.


17. Vad gör dig riktigt förbannad?

Rasism, sexism, homofobi, köttindustin och lite annat.


18. Har du något riktigt bra husmorstips?

Ät vitlök och ingefära när du är sjuk.

 
19. Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra?

Icas och Ikeas.


20. Är du lik dig nu, som du var när du var barn?

Jag tycker man kan se att det är jag på barnbilder men är ju inte indentisk.
 

Liknande inlägg

Till top