Hey

vardag / Permalink / 5

Igår vaknade jag sjuk så dem senaste två dagarna har jag legat utslagen i soffan framför youtube. Annars så sover Kalle på våran soffa och Umeå har blivit svinkallt. Ska försöka gå och lägga mig snart eftersom jag behöver vila så att jag blir frisk!

Januari-Mars 2016

vardag / Permalink / 0

Dem första månaderna var lite surrialistiska nu i efterhand. Jag var fortfarande tillsammans med mitt ex i Januari vilket var ungefär samtidigt som jag började höra om Mattias för första gången. Sedan gjorde jag och mitt ex slut och kort därefter träffade jag Mattias på ritkigt. Dagen vi första gången tittade på varandra minns jag tydligt och när jag gick in i den där stöckiga tvåan på Ålidhem hade jag ingen aning om att jag några månader senare skulle kalla det för mitt hem. Jag var egentligen inte ens redo för en relation eftersom min förra lämnat mig trasig och jag ville fokusera på mig själv. Jag är dock oerhört glad över att det blev jag och Mattias nu i efterhand, skulle inte kunnat önska mig någon bättre partner. Utöver alla romantiskakänslor som var överallt och ingenstans så umgicks jag mycket med tjejerna från klassen, blev närmare och närmre med Linnea, blev nära vän med männsikor jag idag inte har i mitt liv. Festade ganska mycket under denna tid, färgade håret, åt god mat, repade mycket och hade premiär med pjäsen Jonathan.

 
 

Liknande inlägg

April-Juni 2016

vardag / Permalink / 0
Dessa månader var helt fantatiska, snön smälte, solen sken, färgade håret (igen). Jag och Linkan blev nära igen, jag och Mattias blev på riktigt. Henke kom mig närmare, vi firade Valborg, min föddelesedag och sedan tog jag studenten. Jag var i Skellefteå med klassen och tävlade med Jontahan, jag minns dock ingenting från den föreställningen eftersom jag hade ca 40 graders feber. När sommaren började åkte vi till Katrineholm och firade Midsommar, jag mådde bäst och var allmänt lycklig!
 
 
Till top